SPOR

PETROLSPOR LİG İÇİN UMUT VERDİ!...

PETROLSPOR LİG İÇİN UMUT VERDİ!...

PETROLSPOR LİG İÇİN UMUT VERDİ!...
17-08-2014 17:26
Google News

Kamp döneminde oynadığı 5 hazırlık maçlarında önemli rakiplere karşı başarılı sonuçlar alan Petrolspor, şampiyonluk hedefi için camiaya umut verdi. Kamp çalışmaları tamamlanırken, takıma 3 gün izin verildi.

6-7 Eylül’de başlayacak Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Petrolspor, Isparta Davraz ve Bolu Dorukaya’da kamplarında hem çalıştı hem de özel maçlar yaparak eksiklerini gördü. Petrolspor ekibi 5 hazırlık maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alırken camiaya umut verdi.

İNEGÖLSPOR İLE YENİŞEMEDİ

Bolu Dorukaya kampının son gününde İnegölspor ile karşılaşan Petrolspor rakibi ile yenişemedi. Güçlü rakibi karşısında başarılı bir futbol ortaya koyan Petrolspor’da tüm futbolcular forma şansı buldu.

BATMAN’DA TOPLANACAKLAR

Kampın ardında takıma 3 günlük izin verilirken, takım yarın kendi tesislerinde toplanacak. Lig maçlarına kadar Batman’da çalışacak olan kırmızı-beyazlı ekip, 2 hazırlık maçı yapacak. Tesislerin onarımda olması nedeniyle TPAO alt yapı tesislerinde kalacak olan Petrolspor, yeni tesislerinin bitmesi halinde kendi tesislerine geçecek.

SEZON AÇILIŞINA KATILACAK

Salı günü kendi tesislerinde toplanacak olan kırmızı-beyazlı takım, çarşamba gününden itibaren lig hazırlıklarına başlayacak. Perşembe günü saat 16.00’da Diyarbakırspor ile hazırlık maçı yaparak taraftarların huzuruna çıkacak olan Petrolspor, ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçı öncesinde bir hazırlık maçı daha yapmak istiyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?