SPOR

PETROLSPOR LİGE ÇİFT İDMANLA HAZIRLANIYOR

3. Lig temsilcimiz Batman Petrolspor kendi tesislerinde günde çift idman yapalak lige hazırlanıyor.

PETROLSPOR LİGE ÇİFT İDMANLA HAZIRLANIYOR
22-08-2019 19:30
Google News

 

Teknik Direktör Orhan Kapucu yönetiminde lige sıkı bir şekilde çalışan Petrolspor’lu futbolcular, hava sıcaklığına rağmen idmandaki istekli halleri teknik heyeti sevindirdi. Teknik Patron Orhan Kapucu idman sonrası yaptığı açıklamada; ‘Şuan kadromuzda 27 futbolcu bulunuyor. Lige kadar bazı futbolcular ile yollarımız ayıracağız, şartlar el verirse yeni transfer etmek istediğimiz oyuncular var. Antrenmanlarımızı çift idmanla sürdürüyoruz. Lige kadar oyuncularımızın kondisyonlarını en üst seviye çıkartmak istiyoruz. İyi bir takım olmak için çalışıyoruz. Lige kadar tüm eksiklerimizi tamamlayıp, lige hazır bir şekilde başlamak istiyoruz.’ Diye konuştu.
KAPUCU OYUNCULARI SIK SIK UYARDI
Petrolspor’un önceki gün yaptığı idmanı Kulüp başkanı Ekrem Konaç ve Sportif Direktör İlhan Erken ile birlikte futbolseverler izledi. İdmanın son bölümünde çift kale maç yapan Kırmızı-Beyazlı futbolcuları, Teknik Direktör Orhan Kapucu, oyunu sık sık durdurarak durdurarak oyuncuları uyardı.  
CELAL ARAS TAKIMDA AYRI ÇALIŞTI
Geçtiğimiz sezon sakatlanan ve geçirdiği ameliyat sonrası yeniden idmanlara başlayan Petrolspor’un başarılı oyuncusu Celal Aras, takımdan ayrı çalışıyor. Teknik Heyet tecrübeli oyuncuyu ligin 5 haftasına yetiştirmek için yoğun çaba sarf ediyor. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete