SPOR

PETROLSPOR LİGE HAZIRLANIYOR

Batman Petrolspor, 3 Lig'de mücadele edeceği 2017-2018 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala hazırlıklarını sürdürüyor.

PETROLSPOR LİGE HAZIRLANIYOR
09-08-2017 00:31
Google News

Bu süreci Erzurum Palandöken’deki kampın yanı sıra hazırlık maçları ile değerlendiren Petrolspor, yaptığı 2 hazırlık maçında 1 galibiyet 1’de beraberlikle ayrıldı. Oynanan hazırlık maçları ile yeni sezona hazırım mesajı veren kırmızı beyazlı takım, 3. hazırlık maçını yarın yapacak.

‘AİLE ORTAMI YAKALADIK’

Petrolspor Futbol direktörü Tarık Yurttaş, gazetemize yaptığı açıklamada, “İlk günden itibaren takımda bir aile ortamı oluştu. Yeni transferlerle birlikte güzel bir uyum yakaladık. İnanıyorum bu durum bizi başarıya götürecek. Başarılı olmak için çok çalışacağız. Hazırlık maçlarını önemsiyoruz, çünkü takımın son durumunun görülmesinde önemli rol oynuyor bu maçlar. 10 Ağustos’ta 3. hazırlık maçını yapacağız. Daha sonra Cumartesi günü kampı bitirip, Pazartesi günü Batman’da toplanacağız. 2 günlük çalışmalardan sonra Van Büyükşehir Belediyespor’un sezon açılışına katılacağız. Ağustos sonunda başlayacak lig için hazırlıklarımızı tamamlayacağız.” İfadelerini kullandı.

FORVET ARAYIŞI SÜRÜYOR

Bu sezon yaptığı transferlerle güçlü bir kadro oluşturan kırmızı-beyazlı ekip, iyi bir forvet bulup renklerine bağladıkları takdirde transferi kapatacak. Kaleci sorunun Kaan kars ile çözümledikten sonra iyi bir forvet arayışlarının olduğunu belirten Teknik sorumlu Yurttaş, “Alternatif bir kadro oluşturduk. Lig uzun bir maraton bu maratonda sakatlıklar cezalılar olacaktır. Bu sezon her maçımız final havasındadır. Güçlü kadromuzla bu grupta başarılı olacağımıza inanıyorum.” dedi. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete