SPOR

PETROLSPOR LİGE İYİ BAŞLADI

Petrolspor, Türkiye 3.Lig 3.Grupta 2015-2016 sezonunda ligde oynadığı ilk maçında Sandıklıspor’u 4-1 mağlup etti.

PETROLSPOR LİGE İYİ BAŞLADI
24-08-2015 20:01
Google News

Aşırı sıcaklar maçı olumsuz yönde etkilerken Petrolspor ligde ve evinde oynadığı ilk maçında Sandıklıspor’u 4-1 mağlup etti.  Kırmızı-Beyazlıların gollerini 2. yarıda Sabahattin Usta, Samet Taş ve Melih Nişancıdan geldi.  

BAŞKA BİR İKİNCİ YARI

Petrolspor, özellikle iyi oynamadığı ilk yarıdan sonra ikinci yarı gösterdiği mükemmel performansla maçı kazanmasını bildi. Orhan Kapucu’nun öğrencileri müsabakaya baskılı ve hırslı oyunları damgasını vurdu. Karşılanmanın ikinci devresinde taktik olarak oyunu hep üçüncü bölgede oynamak istediler. Sabahattin Usta, Emre Yakut, Aykut Karaman, Muhammet Kalkan ve Samet Taş çok başarılı gözüktü.

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Sezonun ilk maçı olmasına rağmen ilginin büyük olduğu karşılaşma öncesi taraftarların olumlu tezauratları futbolcuları motive ederken, Petrolspor başkanı Aydın Gülmez, maç sonrası gazetemize yaptığı açıklamada, “Aşırı sıcaklara rağmen taraftarlarımızın stada gelip 90 dakika takımlarını desteklemeleri futbolcularımızı motive etti. İnşallah bütün sezon taraftarlarımız bizleri bu ruh ve azimle destekler ve başarıyı birlikte yakalarız. Futbolcularımızı motive eden ve destek veren tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

KAPUCU, TEMKİNLİ KONUŞTU

Sandıklıspor maçı sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Teknik patron Orhan Kapucu, “Karşılaşma boyunca verdiğimi taktikleri harfiyen yerine getiren futbolcularımı kutluyorum. Daha yolun başındayız. Uzun lig maratonunda daha bir maç kazandık. Rehavete kapılmadan aynı disiplin ve aynı hırsla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu maçta da gördük ki defansımız da sıkıntılar var. Bu hafta defans ile özel çalışmalar yapacağım. Taraftarlarımıza iyi futbol sözüm vardı. Bu sözümüzü tuttuk ve tutmaya da devam edeceğiz. Koşan, pres yapan ve ısıran bir takımımız var. Sonuca odaklı olmadan bunları yapacağız.” dedi.

 

SUNİ ÇİMDE ÇALIŞACAKLAR

Bu hafta İstanbul deplasmanında Çatalcaspor ile karşılaşacak olan Petrolspor bu haftaki idmanlarını suni çimde yapacak. İstanbul Çatalca’nın sahasının suni çim olması nedeniyle taktik gereği suni çimde çalışacaklarını belirten Teknik Patron Orhan Kapucu, “Çatalca ilk maçını deplasmanda kazandı. Onlarda bizim gibi lige iyi bir başlangıç yaptılar. Zor bir maç olacak. Defanstaki eksikliklerimizi gidererek İstanbul deplasmanına çıkacağız. Sandıklıspor galibiyetini perçinlemek için deplasmandan puan veya puanlarla dönmemiz gerekir.” İfadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?