SPOR

PETROLSPOR LİGE İYİ BAŞLAMAK İSTİYOR

3. lig 1. grupta ilimizi temsil edecek olan Petrolspor’un Teknik direktörü Mehmet Ak, sezona iyi bir başlangıç yaparak kırmızı-beyazlı camianın moralini yukarılara çıkarmak istediklerini söyledi.

PETROLSPOR LİGE İYİ BAŞLAMAK İSTİYOR
27-08-2018 20:46
Google News

Petrolspor’un teknik direktörü Mehmet Ak, TP tesislerinde gerçekleştirilen antrenmandan sonrası yaptığı açıklamada, yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Takımı fiziksel anlamda lig yoğunluğuna hazırladık. Kendi anlayışımıza, felsefemize oyuncuları adapte etmeye çalıştık. Hazırlık maçlarını ölçü almıyoruz. Lig maçının önemi ve motivaszyonu çok farklı. Biz ne kadar söylersek söyleyelim, bizim ne kadar iyi hazırlandığımızı pazar günü herkes görecek." Dedi.

HEDEF 3 PUAN

Pazar günü saat 16.00’da oynanacak karşılaşma için hazırlıklarını TP tesislerinde sürdüren Petrolspor teknik Direktörü Mehmet Ak, "İlk maçımızı çok genç ve çok koşan bir takım olan Karaköprüspor ile yapacağız. Biz rakibi iyi analiz edip, dersimize iyi çalışıp, kendi taraftarımızın önünde iyi bir başlangıç yapmak isteyeceğiz. Sonrasında hedefimiz büyük. Bu büyük hedefe giderken sezona iyi başlamak önemli. Başlangıçta camianın, taraftarın motivasyonunu, moralini yukarı çıkarmak önemli. Dolayısıyla başlangıcı çok önemsiyoruz. İyi hazırlandığımız sezon başı hazırlık döneminin sonunda da iyi bir oyunla, güzel bir futbolla, taraftarını mutlu eden bir görüntü sergilemeliyiz. İnşallah bunu da başaracağız."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete