SPOR

Petrolspor lige kitlendi!

Petrolspor – Orhangazispor maçı bugün saat 15.00’da

Petrolspor lige kitlendi!
22-09-2017 21:41
Google News

3. lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Petrolspor, Orhangazi Belediyespor ile bugün karşılaşacak.

Ligin 4. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Orhangazispor ile karşılaşacak olan Kırmızı Beyazlı ekip, ilk puanını Kemerspor karşısında almıştı. 

Hafta içinde Göztepespor galibiyetinin verdiği moral ile Orhangazi Belediyespor ile konuk edecek olan Petrolspor, saha ve seyirci avantajını kullanarak 3 puan için mücadele edecek. Bugün saat 15.00’da başlayacak maç için hazırlıklarını tamamlayan Petrolspor, ilk galibiyetini almak istiyor. Öte yandan lig tarihinde Orhangazi Belediyespor ile 6 kez karşılaşan Temsilcimiz, rakibi karşısında oynadığı müsabakalardan 3 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

“İLK GALİBİYETİMİZİ ALMAK İSTİYORUZ”

Orhangazi Belediyespor maçına oldukça moralli çıktıklarını belirten Petrolspor as başkanı Fatih Ceylan, “Hafta içi Göztepespor ile oynadığımız kupa maçı galibiyeti, takımda büyük moral uyandırdı. Takımımız, sahaya gerçek gücünü yansıttığı zaman Orhangazi Belediyespor karşısında 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Takımıma güveniyorum. 4 haftada ilk galibiyetimizi taraftarlarımızın desteği ile alacağız” dedi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete