SPOR

Petrolspor Ligi Galibiyet ile kapattı

Spor Toto 3. Lig 2.Grupta son maçına çıkan Petrolspor, deplasmanda Kırıkkalespor’u 5-2 yenerek sezonu galibiyet ile kapattı.

Petrolspor Ligi Galibiyet ile kapattı
29-04-2017 22:33
Google News

Ligin son haftasında deplasman Kırıkkalespor’a konuk olan Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz, karşılaşmadan 5-2 galibiyet ile ayrıldı. 
Önümüzdeki haftalarda aldığı kötü sonuçlarla Play-Off’a havlu atan Petrolspor Genç  oyunculardan oluşan kadrosuyla ligin son maçında Ligden düşmeyi garantiliyen Kırıkkalespor’u deplasmanda mağlup etti.
Henüz karşılaşmanın başlarında Batuhan Aslan’ın attığı gol ile 1-0 geriye düşen Petrolspor yediği gole 33. Dakikada alt yapıdan yetişen genç oyuncu Yunus Emre Kayıkçı ile cevap verdi. Attığı golden sonra etkili ataklarına devam eden temsilcimiz 40. Dakikada Veysel Kılıç’ın attığı gollerle ilk yarıyı  2-1 önde kapattı. 
HEYCANLI 2. YARI
İkinci devreye hızlı başlayan taraf temsilcimiz, 48. Dakikada Mustafa Aydoğdu’nun attığı gol ile 3-1 öne geçti. Karşılıklı atakların olduğu maçta rakip Kırıkkalespor 57. Dakikada Batuhan Aslan’ın attığı gol ile skoru 3-2’ye getirdi. Hız kesmeden ataklarını sürdüren Petrolspor, Hüseyin Cankut Atasoy’un ve Veysel Kılıç’ın attığı goller ile 5-2 galibiyet ile bitirdi. Ligin son maçından 3 puan alan Petrolspor sezonu 43 puanla 12. Sırada kapattı. 

Hakemler: Alparslan Şen***  Soner Akgün***   Şener İnan ***  

Batman Petrolspor
Furkan Dicle*** İbrahim İnal*** Hüseyin Cankut Atasoy*** Mehmet Eksik***     Mehdi Akgül*** Halil Aşut*** Yunus Emre Kayıkçı*** Mustafa Aydoğdu***    Ayatullah Baz*** Osman Doğru*** Veysel Kılıç***

Türk Metal Kırıkkale
Mehmet Cansu** Engin Akbaş** Şervan Örenç** Emre Duman** Furkan Nurettin Kaya** İbrahim Utku İnce** Onur Bilgen** Lokman Akyıldız** Uğur Kütük** Serdar Vefa Yeşil** Batuhan Aslan**    

Goller:  Yunus Emre Kayıkçı Dk.33 , Veysel Kılıç Dk. 40 ve 71, Mustafa Aydoğdu, Dk. 48, Hüseyin Cankut Atasoy Dk. 68

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete