SPOR

PETROLSPOR’LU ATLETLER REKOR KIRDI

Pazar Günü Bursa’da yapılan Taf Yürüyüş Kupası'nda yarışan Petrolspor’lu Atletler, 2 madalya ve 1 Türkiye rekoru ile ilimize döndü.

PETROLSPOR’LU ATLETLER REKOR KIRDI
07-06-2021 12:48
BATMAN
Google News

Büyük erkekler kategorisinde yarışan Balkan Şampiyonu Milli Sporcu Mazlum Demir güçlü rakiplerini geçerek Türkiye 3 olarak büyük bir başarıya imza atarken, 10 bin metre Büyük Kadınlar kategorisinde yarışan Emine Ceylan ise Türkiye 2.’si olarak spor otoritelerinin dikkatini çekmeyi başardı.

HAYRETTİN YILDIZ, TÜRKİYE REKORU KIRDI

Genç Milli Sporcu Hayrettin Yıldız, 10 km Taf Yürüyüş Kupası'nda U–18 Türkiye Pist Rekorunu kırarak büyük bir başarıya imza attı. Kendinden 4 yaş büyük sporcularla büyük erkekler kategorisinde yarışan Hayrettin Yıldız, 10 km parkuru 43 dakika 34 saniye ile daha önce Serhat Güngör’e ait 43 dakika 42 saniyelik Türkiye rekorunu egale etmiş oldu.

HEDEF TOKYO OLİMPİYATLARI

Türkiye Rekorunu kıran Petrolsporlu Milli Sporcuyu Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya ile Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar tebrik etti. Ylıdız “Antrenmanlarda yapmış olduğum Tempo çalışmalarında rekoru kıracağıma tahmin ediyordum. Rekor kırdığım için mutluyum Petrolspor adına madalya kazandığımız için bu beni daha da gururlandırıyor. Bize her imkanı sağlayan TPAO Genel Müdürümüz Melih Han Bilgin ile TPAO Batman Bölge Müdürümüz ve Kulüp Başkanımız Mustafa Demir ve Petrolspor Yönetim Kurulu ile antrenörlerime teşekkür ederim. Hedef 2024 Tokyo Olimpiyatları” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete