SPOR

PETROLSPOR’LU ATLETLERE MİLLİ GÖREV

Yıl içinde elde ettikleri şampiyonluklarla gururlandıran Kırmızı-Beyazlı ekibin atletleri, milli takım kamplarına davet edildi.

PETROLSPOR’LU ATLETLERE MİLLİ GÖREV
23-06-2021 13:00
BATMAN
Google News

2020–2021 sezonunda Atletizm Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye ve Balkan Şampiyonalarında dereceye giren Petrolspor’lu atletlerin milli takım kampına davet edilmeleri, göğüsleri kabarttı.

MİNİK ATLETLER İZMİRDE

Bölgesel kros ligi finalinde dereceye giren Muhammed Özalp, Emin Özdemir ve Kader Şimşek, İzmir’de düzenlenen TAF (Türkiye Atletizm Federasyonu) Altyapı Milli Takım Kampına davet edildi. Hazırlıklarını TAF Turkcell Atletizm Yüksek Performans Merkezinde sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekibin atletlerinin akademisyenler tarafından çeşitli testlere alındığı ve her gün farklı bir branşta denemelere alınarak en yatkın oldukları branşın seçileceği açıklandı. 2 Temmuz’a kadar kampta kalacak olan sporcular, kamp sonunda ilimize dönecek.

BALKAN ŞAMPİYONLARI MALATLAYA’DA

Yürüyüş branşında göğsümüzü kabartan sporcularımız Balkan Şampiyonu Mazlum Demir, Türkiye U–18 rekortmeni Hayrettin Yıldız ve Türkiye şampiyonu Emine Ceylan, 20 Haziran ile 13 Temmuz tarihleri arasında Malatya’da düzenlenecek olan Yürüyüş Milli Takım Kampına davet edildi. 15 Temmuz’da ise Estonya’da düzenlenecek olan U-20 Avrupa Şampiyonasına hazırlanacak olan Milli Sporcular, günde çift antrenman ile çalışmalarını sürdürüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Nisan 2024 e-gazete