SPOR

PETROLSPOR’LU FUTBOLCULARA 3 GÜN İZİN

*2. etap kamp çalışmalarını Erzurum’da sürdüren Petrolspor 2. etap kampını Pazar bitiriyor.

PETROLSPOR’LU FUTBOLCULARA 3 GÜN İZİN
02-08-2018 22:06
Google News

23 Ağustos’ta Erzurum’da çalışmalara başlayan 3. lig temsilcimiz Petrolspor Pazar günü yapacağı son idmanla futbolcularına 3 günlük izin verecek. 3 günlük iznin ardından yeniden Erzurum’da toplanacak olan takım 20 ağustos’a kadar çalışacak. 3. etap kampında hazırlık maçlarına önem verileceğini belirten Petrolspor teknik direktörü Mehmet Ak, “Şu ana kadar çalışmalarımız sorunsuz geçiyor. Takım gün geçtikçe güçleniyor ve mevkiler arası uyum sorununu aştık. Takımda arkadaşlık had safhada. Oyuncularımız kaynaymış durumda. Birlik ve beraberlik içinde bu sene mutlu sona ulaşmak için çalışıyoruz. 3. etap kampımızda yapacağımız hazırlık maçlarında eksikliklerimi daha ne görüp tedbirlerimizi alacağız.” İfadelerini kullandı.

KALECİLER SEZONA HAZIR

Bu sezon Petrolspor’un kalesini koruyacak olan Süleyman Kasap, Ökkeş Can Karakurt ve Furkan Dicle kaleci antrenörü Resul Özturan nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor.

Özturan, bu sezon kalede sorun yaşamayacaklarını belirtirken, “tecrübeli ve genç ir kaleci ekibi ile çalışıyoruz. Günde çift idmanla lige hazırlanıyoruz. 3 kalecimizden bu sezon yüksek performans bekliyoruz. Biz lige hazırız. Kalecilerimize güvenimiz tamdır.” Dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete