SPOR

PETROLSPOR MAÇI BUGÜN

Erzin Belediyespor – Batman Petrolspor

PETROLSPOR MAÇI BUGÜN
26-09-2017 21:58
Google News

TFF 3. lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Batman Petrolspor, Hatay ekibi Erzin Belediyespor ile bugün karşılaşacak

Ligin 5. haftasında Erzin Belediyespor deplasmanına konuk olacak olan Petrolspor, rakibi karşısında 3 puan için ter dökecek. Bugün saat 15.00’da başlayacak maç için hazırlıklarını tamamlayan Petrolspor, ikinci galibiyetini almak istiyor. Öte yandan Orhangazi Belediyespor müsabakasında sakatlanan Petrolspor oyuncusu Oğuzhan Demirel,  Erzin Belediyespor ile oynanılacak maçın kadrosuna alınmadı.

“İYİ OYUNUMUZU SÜRDÜRECEĞİZ”

Takımının başında Hatay’a giden Petrolspor Futbol Direktörü Tarık Yurttaş, “Göztepespor ile başlayan ve Orhangazi Belediyespor maçıyla da devam eden iyi oyunumuzu Erzin Belediyespor karşısında da devam ettirmek istiyoruz. Şuan takımımız olumlu bir hava yakalamış durumdadır. Lig uzun soluklu bir maraton, bu maratonda takım olarak üst sıralara ulaşacağımıza inanıyorum. Şuan Erzin Belediyespor maçını düşünüyoruz. Bu maçtan galip ayrılıp evimize dönmek istiyoruz” dedi.

Petrolspor kafilesi dün sabah saatlerinde karayolu ile Erzin’e gidip, yaptıkları ter idmanından sonra otelde kampa girdiler. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete