SPOR

PETROLSPOR MAÇI BUGÜN

Batman Petrolspor bugün sahasında konuk edeceği Çarşambaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

PETROLSPOR MAÇI BUGÜN
18-11-2020 20:00
Google News

 

Geçen haftayı puansız kapatan Petrolspor, moral bulmak için Çarşambaspor'u puansız göndermenin hesaplarını yapıyor.

ÇARŞAMBASPOR'U TANIYALIM
Samsun'un 138 bin nüfuslu ilçesi ve 3.Ligdeki yeni temsilcisi Çarşambaspor ile bugün tarihimizde ilk defa karşı karşıya geleceğiz.
Yeşil Beyaz renkleri, Bursaspor'u andıran armasıyla dikkat çeken Çarşambaspor ligde geride kalan 8 haftada topladığı 12 puanla kırmızı beyazlı ekibimizin 1 puan gerisinde 8.sırada yer alıyor.
Teknik Direktörlüğünü geçtiğimiz günlerde Corona Virüse yakalanan ve bugün takımının başında yer alamayacak olan Kenan Yelek'in yaptığı Çarşambaspor, yükseldiği 3.Ligde kadrosuna Çatalcaspor'dan kaleci Kadir Kahvecioğlu, Ağrıspor'dan tecrübeli stoper Kaan Dorak ve orta saha oyuncusu Oğuzhan Yıldırım, Payasspor'dan ön libero Abdulsamet Can, Nazilli Belediyespor'dan sağ kanat oyuncusu Hasan Küçük, Artvin Hopaspor'dan eski forvet oyuncumuz Serhan Yılmaz ve son olarak Hacettepespor'un 23 yaşındaki genç sol beki Cihat Karakuş'u renklerine bağlayarak mütevazı bir kadro kurdu.
Kadrosunda daha önceki sezonlarda Petrolspor'umuzda da forma giymiş orta saha oyuncusu Veysel Kılıç ve kanat oyuncusu Murat Kürüm'ü de bulunduran Çarşambaspor bu sezon deplasmanlarda oynadığı 4 karşılaşmadan 1 galibiyet 1 beraberlik alırken 2 kez de sahadan boynu bükük ayrıldı.

Hazırlayan Harun Katmaz

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete