SPOR

PETROLSPOR MAÇI CANLI YAYINDA

* Pazar günü deplasmanda Çanakkale Dardanelspor ile karşılaşacak olan Petrolspor, bugün havayolu ile Çanakkale’ye gitti.

PETROLSPOR MAÇI CANLI YAYINDA
11-12-2015 19:23
Google News

* Çanakkale Dardanelspor – Batman Petrolspor maçını Çanakkale Ton TV canlı olarak verecek.

2015-2016 futbol sezonunun ilk yarısını Çanakkale Dardanelspor ile yapacağı maç ile tamamlayacak olan Petrolspor son hazırlıklarını yaptı. Tavşanlı Linyitspor maçı ile moral bulan Kırmızı-Beyazlılar, Çanakkale Dardanelspor’u deplasmanda yenerek devre arasına moralli girmek istiyor. Zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı son antrenmanla tamamlayan Petrolspor, bugün Ankara aktarmalı Çanakkale’ye gidecek. Kırmızı-beyazlı ekipte sakatlıkları devam eden Sabahattin Usta, Samet Taş, Vedat Aydın ve Murat Aydın Cumartesi günkü maçın kadrosunda olmayacak.

FUTBOLCULARA UYARI

Çanakkale Dardanelspor maçı öncesi futbolcularını uyaran Teknik Direktör Cengiz Seçsev, rakiplerinin puan cetvelindeki yerinin kendilerini yanıltmaması gerektiğini söyledi. Son maçlarda puan kayıpları yaşayan Çanakkale Dardanelspor grubun en güçlü ekiplerinden olduğunu belirtti. Seçsev, oyuncularından sahada işi sıkı tutmalarını ve 90 dakika boyunca mücadele etmelerini istedi. Puan kaybına tahammüllerinin olmadığına vurgu yapan Seçsev, zorlu deplasmanda kazanıp devreye moralli girmek istediklerini dile getirdi.

KARŞILAŞMA CANLI YAYINDA

Ligin ilk yarısının Dardanelspor maçıyla kapatacak Petrolspor maçını Çanakkale Ton Tv canlı olarak yayınlayacak. Pazar günü saat 13.30’da oynanacak karşılaşmayı Ton TV internet sitesinden de Batmanlı sporseverler canlı olarak izleyebilecek.

2 BİN LİRA PARA CEZASI

Öte yandan, Petrolspor Futbol Federasyonu Disiplin kurul tarafından 2 bin lira para cezası ile cezalandırıldı. Petrolspor - Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasında seyircilerin çirkin tezauratları nedeniyle 2 bin lira para cezası ile cezalandırıldı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete