SPOR

PETROLSPOR MAÇI CUMARTESİ GÜNÜ

Petrolspor 3. lig 3. grup 2. hafta maçında Cumartesi günü saat: 16.30’da deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karışılacak.

PETROLSPOR MAÇI CUMARTESİ GÜNÜ
03-09-2019 18:46
Google News

 

Ligin ilk haftasında kendi evinde Gümüşhane temsilcisi 1954 Kelkit Belediyespor’un 2-1 yenerek moral depolayan Petrolspor ligin ikinci maçında da tek hedef 3 puan.
Cuma günü Batman’dan ayrılacak olan kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktörü Orhan Kapucu, yaptığı açıklamada, ‘İlk maçta aldığımız 3 puan bize moral oldu. Bu maçın daha anlamlı olması için Nazilli Belediyespor maçından da 3 puan almamız lazım. Bu başarabilecek kadromuz da var.’dedi
ARDAHAN CEZALI, CELAL SAKAT
Kelkit Belediyespor maçında ikinci sarı karttan kırmızı kart yiyen tecrübeli oyuncu Ardahan bu maçta cezalı. Sakatlığı geçmeyen tecrübeli defans oyuncusu Celal Aras bu maçta forma giyemeyecek. 

28 oyuncunun lisansını çıkartı
Yaz transfer döneminin son gününde Petrolspor daha önce anlaştığı 10 oyuncunun lisansını çıkarttı.
TFF 3. Lig temsilcimiz Batman Petrolspor, hafta sonu oynadığı 1954 Kelkit Belediyespor maçına maddi imkânsızlıklar yüzünden sadece 18 oyuncunu lisansını çıkartmıştı. Transfer döneminin son gününde 10 oyuncunun saha lisansını çıkartan kırmızı-beyazlı ekip ara transfer dönemine kadar 28 oyuncuyla mücadele edecek. 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete