SPOR

PETROLSPOR MAÇI CUMARTESİ GÜNÜ

Batman Petrolspor Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Somaspor maçı için İzmir’e gitti.

PETROLSPOR MAÇI CUMARTESİ GÜNÜ
07-02-2020 17:04
Google News

 

İkinci devrede oynadığı 4 karşılaşmada 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Petrolspor çıkışını Somaspor karşısında da sürdürmek istiyor. Rakip Somaspor ise ikinci devrede oynadığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet 1 beraberlik 2 mağlubiyet aldı. 
Hafta boyunca çalışmalarını galibiyet üzerine sürdürdükleri belirten Petrolspor basın sözcüsü Emin Çelik, “ikinci devredeki çıkışımızı Somaspor karşısında da sürdürmek istiyoruz. Deplasmanda alacağımız 3 puan bizi alt sıralardan kurtaracak. Takımda eksiklerimiz yok. Oyuncularımız uyum sorunu kalmadı her geçen hafta daha iyi takım oluyoruz. Somaspor’ın durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz 3 puan alıp ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.”dedi

MAÇ CANLI YAYINLANACAK

Cumartesi günü deplasmanda Somaspor ile karşılaşacak olan Petrolspor maçı TRT Kürdi’de canlı yayınlanacak. TRT’den yapılan açıklamada, “Cumartesi günü saat 13.30’da Manisa’da oynanacak Somaspor – Petrolspor maçı TRT Kürdi’de canlı yayınlanacak.”

HAKEMLER AÇIKLANDI

Somaspor ile Petrolspor arasında oynanacak karşılaşmayı Tekirdağ bölgesinden Mehmet Ali Özer yönetecek. Yardımcıkları Barış Çardaklı ve Anıl Küçükkaraca, dördüncü hakem Abdurahim Gargi olacak. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete