SPOR

Petrolspor maçını vukuatlı hakem yönetecek

1 Ekim Pazar Günü Elazığ’da oynanacak olan Elazığspor-TPAO Batman Petrolspor maçını vukuatlı hakem Celal Bayraklı yönetecek.

Petrolspor maçını vukuatlı hakem yönetecek
28-09-2023 16:40
28-09-2023 16:42
BATMAN
Google News

SPOR CAMİASI TEPKİLİ

Batman Petrolspor’un şampiyon olduğu 2022 sezonunda  Batman’ın aleyhine kararlar veren hakem Celal Bayraklı’nın, 1 Ekim’de Elazığ deplasmanında oynanacak olan Elazığspor-TPAO Batman Petrolspor maçını yönetecek olması, spor camiasında tepkiyle karşılandı.

KÜTAHYA DA HAKEM CELAL BAYRAKLI’DAN ŞİKAYETÇİ

Celal Bayraklı, sahaların vukuatlı hakemi olmaya devam ediyor. Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Pazar Günü Belediye Kütahyaspor’un kendi sahasında oynadığı Yeni Mersin İdman Yurdu maçının hakemi Celal Bayraklı ve Ekibi ile Yeni Mersin İdman Yurdu Kulüp Yöneticileri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. TFF 3. Lig. 1. Grup’un 23. haftasında Belediye Kütahyaspor’un sahasında konuk ettiği ve hakemin verdiği şaibeli penaltı kararıyla 1-1 berabere kaldığı Yeni Mersin İdman Yurdu maçında yaşananlardan sonra Belediye Kütahyaspor, maçın hakemi Celal Bayraklı ve ekibi ile Yeni Mersin İdman Yurdu kulüp yöneticileri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

MAÇLARDA VERDİĞİ YANLI KARARLARLA TANINIYOR

Maçlarda verdiği hatalı ve yanlı kararlarla tanınan Bayraklı’nın, Batman Petrolspor-Elazığspor maçını yönetecek olması da tepkiyle karşılandı. Bayraklı, Petrolspor’un şampiyon olarak 2. lige yükseldiği 2022 senesinde Petrolspor aleyhine verdiği kararlarla hafızalarda yer edinmişti. Batman sporseverleri komitenin hakemi değiştirmesi talebinde bulundu. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete