SPOR

PETROLSPOR, MANAVGATSPOR MAÇINA KİTLENDİ

Son iki haftada aldığı sonuçlarla küme düşme potasının üstünde bulunan Petrolspor, Manavgatshor maçına kilitlendi.

PETROLSPOR, MANAVGATSPOR MAÇINA KİTLENDİ
14-04-2016 21:40
Google News

41 puanı bulunan kırmızı –beyazlı ekip, 38 puan ile küme düşme hattının üstünde bulanan Manavgatspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacak. Teknik sorumlu Metin Şimşek nezaretinde TP tesislerinde çalışan Petrolspor bu maçtan mutlak 3 puan almayı hedefliyor.

Kritik bir maça çıkacaklarını belirten Petrolspor kulübü 2. başkanı Hayrettin Gülmez, “Ligde kalan 3 maçımıza da kazanmak amacıyla çıkacağız. Futbolcularımız bu maçın öneminin farkında. Takımımıza güveniyoruz.” dedi.

GÜLMEZ FUTBOLCULARLA TOPLANTI YAPTI

Petrolspor kulübü yönetim kurulu başkanı Aydın Gülmez dün futbolcularla bir toplantı yaptı. Kulüp tesislerinde yaptığı toplantıda futbolcular ile sohbet eden Başkan Aydın Gülmez, ligde kalan 3 maçın önemine değindi. Başkan Aydın Gülmez, futbolculardan bu üç maçta özverili mücadele etmelerini isterken, Manavgatspor maçını kazanmalarını ve azda olsa matematiksel olarak düşme korkusunun yaşanmamasını istedi.

TARAFTARA ÇAĞRI

Petrolspor teknik sorumlusu Metin Şimşek, Pazar günü saat 15.00’te oynayacakları Manavgatspor maçına tüm sporseverleri davet ederken, bu maçta 12. adamlarımıza ihtiyacımız var dedi.  Petrolspor’un puan cetvelindeki yerlerinin bu olmadığını belirten teknik sorumlu Şimşek, “Şansız bir sezon geçirdik. Hiç hesapta olmayan puanlar kaybettik. Geçmişten ders çıkartıp, ilerisini düşünüyoruz. Bu bağlamda Manavgatspor bizim içinde rakip Manavgatspor içinde çok önemli. Bu maçtan alacağımız galibiyet ile azda olsa küme düşme korkusunu bitirmiş oluyoruz"

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete