SPOR

PETROLSPOR MANİSA MAÇINA HAZIRLANIYOR

3. lig temsilcimiz Petrolspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Manisa Büyükşehirspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

PETROLSPOR MANİSA MAÇINA HAZIRLANIYOR
27-10-2016 02:59
Google News

TP tesislerinde Teknik direktör Tarık Yurttaş nezaretinde çalışan kırmızı-beyazlı ekipte futbolcuların moralsiz ama hırslı çalıştıkları gözlendi. Antrenman süresince futbolcuları uyaran teknik direktör Yurttaş Manisa Büyükşehir maçının önemine değindi. İdman sonrası gazetecilere açıklama yapan teknik patron Tarık Yurttaş, “Ligde zor bir viraja girdik. Kaybettiğimiz puanların telafisini yapmak zorundayız. Batman halkının bizlere sunduğu kredi tükenmek üzere. İlk yarının sonuna kadar ne kadar az puan kaybı yaşarsak o kadar işimiz kolaylaşır. Sezon başından bu yana şansız puanlar kaybettik. Bu şansızlığımızı kırmamız gerekir. Manisa deplasmanından eli boş dönmemek için çok çalışıyoruz.” İfadelerini kullandı. 
SAKATLAR İYLEŞİYOR


Erman’ın sakatlığının devam etiğini belirten teknik sorumlu Tarık Yurttaş, Atilla ve Cem’in sakatlığının bittiğini belirtirken, Geçen hafta kart cezalısı olan Halil Aşut’un ise takım ile birlikte çalışmalara başladığını söyledi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete