GÜNDEM

PETROLSPOR MANİSA YOLCUSU

Ligde zor günler yaşayan 3. lig temsilcimiz Petrolspor, deplasmanda karşılaşacağı Manisa Büyükşehirspor maçı için yarın Batman’dan ayrılıyor.

PETROLSPOR MANİSA YOLCUSU
27-10-2016 21:02
Google News

Pazar günü saat 13.30’da oynanacak olan karşılaşma için havayolu ile İzmir’e gidecek olan kırmızı-beyazlı ekip, yarın Manisa’da yapacağı ter idmanından sonra kampa girip maç saatini bekleyecek. Oynadığı 8 maçta şansız puanlar kaptıran temsilcimiz Petrolspor Manisa deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor.

SAKATLIKLAR DÜŞÜNDÜRÜYOR

Sakatlıkları devam eden Erman, Atilla ve Sezgin’i riske etmemek adına maç kadrosuna almayacaklarını belirten Petrolspor teknik menajeri Yahya Kayra, kaleci Gökhan’ın tedavisinin Ankara’da devam ettiğini belirtirken, Kaleci Gökhan’ın maç günü Manisaya geleceğini oynayıp oynamama kararını teknik heyetin vereceğini söyledi.

FUTBOLCULARA GÜVENİMİZ SONSUZ

Mevcut kadrodan ideal 11’i teknik heyetimiz sahaya süreceklerdir diyen teknik menajer Kayra, “Mevcut kadromuz da çok kaliteli ve yetenekli futbolcular var. Bu futbolcular görevlerini yerine getireceklerine inancımız tamdır. Çünkü Petrolspor formasının ağırlığını futbolcularımız biliyor. Manisa’dan puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyoruz.” İfadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete