SPOR

PETROLSPOR MARDİN’İ 1-0 YENDİ

İlimizi 3. Lig 2. Grupta temsil edecek olan Batman Petrolspor A.Ş. yaptığı hazırlık maçlarıyla sezona hazırlanıyor.

PETROLSPOR MARDİN’İ 1-0 YENDİ
25-08-2016 18:24
Google News

Sezon öncesi Afyon kampını tamamlayan Petrolspor Batmanda ki ikinci hazırlık maçında BAL ligi takımlarından Mardinspor’u 1-0 mağlup etti. 16 Mayıs Şehir Stadında oynanan karşılaşmayı Vali Ahmet Deniz, Kurum Müdürleri ve Petrolsporlu yöneticiler takip etti.

Maça hızlı başlayan ve etkili ataklarla Mardinspor kalesini yoklayan Petrolspor 27. dakikada Burak Seres’in attığı gol ile ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya temkinli başlayan iki takım karşılıklı ataklarla rakip kalelerde gol aradı. Bol pozisyonun olduğu hazırlık karşılaşmasında başka gol olmayınca maç 1-0’lık Petrolspor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

TARAFTARDAN MEŞALE ŞOV

Maçı izlemeye gelen “Yarasalar” isimli Petrolspor taraftar grubu maç öncesi trübinde meşalelerle şov yaptı. Yaptıkları tezahüratlarla futbolculara destek veren taraftarlar Vali Ahmet Deniz ile ilgili “en büyük vali bizim vali” sloganıyla Vali Deniz’e teşekkür etti. Taraftarların bu hareketine karşı Vali Deniz taraftarları alkışladı.

VALİ DENİZ SAHA ZEMİNİNİ İNCELEDİ

16 Mayıs Şehir Stadında oynanan Petrolspor ve Mardinspor karşılaşması öncesi Saha zeminin son durumunu yakından görmek isteyen Vali Deniz Petrolspor’lu yöneticilerle birlikte sahayı gezdi. Başkan Aydın Gülmezden saha zemini hakkında bilgi aldı. Bir süre Aydın Gülmez ile sohbet eden Vali Deniz Teknik Direktör Hasan Vezir’den takım ile ilgili son bilgileri aldı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete