SPOR

PETROLSPOR, MEDİCALPARK'TA SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

PETROLSPOR, MEDİCALPARK'TA SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

PETROLSPOR, MEDİCALPARK'TA SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
03-09-2014 19:53
Google News

2014-2015 sezonu için son hazırlıklarını tamamlayan Petrolspor, Medical Park Özel Batman Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesisleri'nde sürdüren Petrolspor futbolcuların sağlık kontrolü, Medical Park Özel Batman Hastanesinde gerçekleştirilirken, kontrolden geçen tüm futbolcuların sağlık durumlarının iyi olduğu gözlendi.

Hastanede açıklama yapan ve yeni sezona hazır olduklarını ifade eden Petrolspor kulübü 2. başkanı Hayrettin Gülmez, iyi bir ekip oluşturduklarını dile getirerek, "tüm futbolcu ve teknik heyeti sağlık kontrolünden geçirdik, rahat bir sezon geçireceğimizi düşünüyor ve yaptığımız transferleri olumlu görüyoruz. Ancak her şey maçlarda ortaya çıkacak. Tüm futbolcu ve teknik heyeti sağlık kontrolünden geçiren Medical Park Hastanesi ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz" dediler.

Sağlık kontrolünden sonra Medical Park Özel Batman Hastanesi Genel müdürü Dr. Mahmut Akdağ, Petrolspora her yıl sağlık konusunda destek oldukları gibi bu sezonda sağlık sponsoru olduklarını dile getirirken, “Batman’ın markası konumundaki Petrolspor’a her yıl olduğu gibi bu sezonda sağlık konusunda yardımcı olduk. Petrolspor’un başarısı için türbinlerde de yerimizi alacağız.” Şeklinde konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete