SPOR

Petrolspor Muzo ile güldü

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla liderlik koltuğuna oturan Petrolspor, kendi saha ve seyircisi önünde Amasyaspor’u Muzaffer Kocaer’in attığı golle 1-0 mağlup etti.

Petrolspor Muzo ile güldü
03-12-2023 17:57
03-12-2023 17:58
Google News

Batman Petrolpor ligin 13. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Amasyaspor’u 1-0 mağlup ederek liderliğini korudu.

Maçın ilk vuruşuyla birlikte Petrolspor, maçı isteyen taraf oldu. Karşılıklı ataklarla başlayan maçta Petrolspor dakika 14’te Muzaffer Kocaer’in attığı harika gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra rakip takım Amasyaspor, uzaktan şutlarla tehlike yaratmaya çalıştı. Petrolspor’un temkinli oyunu ile ilk yarı 1-0 Petrolspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

KRİTİK 2. YARI

1-0 galip durumda sahaya çıkan Petrolspor skoru koruma adına mücadele ederken, Amasyaspor skorda eşitliği sağlamak için tüm hatlarıyla Petrolspor kalesine yüklendi. Petrolspor, son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmayan Amasyaspor’a karşılık  skoru korumak adına mücadele etti, altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırırken liderlik koltuğundan inmedi. Petrolspor bu hafta sonu Rize takımı olan Pazarspor ile deplasmanda karşılaşacak. 

BATMAN PETROLSPOR :  Yusuf Balcıoğlu*** Hamza Özdemir*** Muhammet Aran*** Gökhan Meral*** Oktay Gürdal*** Muzaffer Kocaer**** Mustafa Seyhan*** Akın Akman** Halil Yılmaz** Mustafa İnan** Tunç Murat Behram**   

 

AMASYASPOR FUTBOL KULÜBÜ : Mücahit Çıra*** Onur Şirin*** Özgür Özdemir** Cuma Ali Üzüm** Can Morgül*** Tuncay Fındıkcı*** Buğrahan Tuncay*** Talha Mayhoş** Okan Erdik** Kubilay Serbest** Batuhan Ayvaz***

GOL : Dk. 14 Muzaffer Kocaer

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete