SPOR

PETROLSPOR NAMAĞLUP DEVAM EDİYOR

Bu sezon ligde 7 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 2. sırada zirveyi kovalayan Batman Petrolspor, Pazar Günü Gümüşhane deplasmanında karşılaşacağı 1954 Kelkit karşısında 3 puan almak istiyor.

PETROLSPOR NAMAĞLUP DEVAM EDİYOR
14-10-2021 22:13
14-10-2021 22:16
BATMAN
Google News

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Batman Petrolspor’da seri galibiyetler, moralleri daha da artırdı. Bu sezon ligde 7 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 2. sırada zirve iddiasını sürdüren Batman Petrolspor’da tüm hesaplar Pazar Günü Gümüşhane deplasmanındaki 1954 Kelkit maçına kuruldu. Karaman maçında kendilerini yalnız bırakmayan taraftara teşekkür eden Kırmızı-Beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Orhan Güzel “Taraftar takımına inanmaya başladı. Ekibimize güveniyoruz. Karaman maçı hafta içi olmasına rağmen taraftarın daha fazla ilgisini gördük. Başarı geldikçe taraftarın da tribünlerde artacağının farkında takımımız. Birlik ve beraberliğimizle rakiplerimizi yenmeye devam edeceğiz. Son 3 maçtır gol yemeden seri galibiyet alan ekibimiz bir bir rakiplerini deviriyor. Grupta en az gol yiyen takımız. Taraftarımız takımına inanmaya devam etsin” dedi. 

“ZOR MAÇLARI SEVERİZ”

Güzel, Pazar Günü oynayacakları 1954 Kelkit maçı öncesi takımlarına güvendiklerini belirterek “İnanmış bir takım ve inanmış bir taraftarımız var. Bu başarının devamlılığını önemsiyoruz. Zor maçları seven bir takımız. Pazar Günü Gümüşhane 1954 Kelkit maçında da herkes takımımızın ne denli diri olduğunu görecektir. Sentetik saha da oynanacak maçta ne zemin ne rakip farkı yapmadan her maça aynı ciddiyetle çıkıyoruz. Kelkit deplasmanında da takımımızın puan veya puanlarla döneceğine inanıyoruz. Takım içinde iyi bir birliktelik var. Karakterli futbolculardan kurulu bir takımımız var. Futbolcularımız kendilerine yakışan sonucu almaya devam edeceklerine inanıyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete