SPOR

PETROLSPOR, NASIROĞLU’NU UNUTMADI

Vefatının 2. yıldönümünde dualarla anılan Batman’ın saygın ve sulh insanı merhum Necat Nasıroğlu’nun rahmet ve saygıyla andıklarını belirten Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Emin Çelik: “Değerli işadamı Necat Nasıroğlu hep kalbimizde yaşıyacak” dedi.

PETROLSPOR, NASIROĞLU’NU UNUTMADI
08-01-2020 12:30
Google News

 

“RAHMET VE SAYGIYLA ANIYORUZ”
Batman Petrolspor Kulübü, vefatının ikinci yıldönümünde merhum Necat Nasıroğlu’nu unutmadı. Saygın işadamı Necat Nasıroğlu’nu saygı ve rahmetle andıklarını belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Emin Çelik: “Geçmişten günümüze kulübümüze büyük katkıları olan sulh insanı merhum Necat Nasıroğlu hep kalbimizde yaşayacak” dedi. 
AKBAŞ ŞÜKRANLARINI SUNDU
Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş ile birlikte basın açıklaması yapan Çelik, şunları kaydetti; “Petrolspor’a gerek merhum Hacı Necat Nasıroğlu gerekse de aile fertleri hep zor günde kulübümüzün yanında oldular ve en büyük destekçisi oldular. Hem Batman’ın ekonomisine hem de kulübümüze sağladıkları maddi ve manevi desteğe şükranlarımızı sunuyoruz. Vefatının ikinci yıldönümünde o’nu rahmetle anıyoruz. Kulüp var oldukça o’nu hep saygıyla anacaktır.”

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete