SPOR

PETROLSPOR, NEVŞEHİR MAÇINA HAZIRLANIYOR

Ligde kötü sonuçlar alarak puan sıralamasında alt sıralarda bulunan Petrolspor bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Nevşehirspor’u ağırlayacak.

PETROLSPOR, NEVŞEHİR MAÇINA HAZIRLANIYOR
29-10-2019 17:16
Google News

 

Petrolspor’da moraller bozuk. Alt yapı hocalarının çalıştırdığı takım dün haftanın ilk idmanına çıktı.

BİRLİK BERABERLİĞE İHTİYAÇ VAR

TPAO tesislerinde yapılan idmanda futbolcuların morallerinin bozuk olduğu gözlendi. Futbolcular kendi aralarında toplantı yaparak kötü gidişata son vermek için çok çalışacaklarını belirttiler. Kulübün birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirten futbolcular, “iyi bir takım olmamıza rağmen, bazı sebeplerden dolayı maçlara konsantre olamıyoruz. Kulüpteki belirsizliğin bir an önce bitmesi gerekir. Herkesin bu kulübe ve takıma sahip çıkması gerekir.” Dediler.

HEDEF 3 PUAN

Nevşehirspor’un gurubun güçlü ekiplerinden olduğunu belirten Petrolspor taraftarları, “Nevşehirspor karşısında sahada futbolcularımız bizlerde türbinlerde görevimizi yapacağız. Gün birlik olma günüdür. Bu zorlu virajdan hep birlikte geçeceğiz. Kimse çıkar ve şahsi hesaplara girmesin. Bu maç Petrolspor’un var olma maçıdır. Herkesi Pazar günü saat 13.00’de yeni şehir stadına bekliyoruz.” İfadelerini kullandılar. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete