SPOR

PETROLSPOR, NİĞDESPOR’U BEKLİYOR

Spor Toto 3. Lig 1.Grup’da zirve takibini sürdüren Petrolspor’da Niğde Belediyespor maçının hazırlıkları sürüyor.

PETROLSPOR, NİĞDESPOR’U BEKLİYOR
05-03-2015 18:32
Google News

Cumartesi günü Niğde Belediyespor ile karşılaşacak olan Petrolspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Üst sıralardaki takımları 5 puan geriden takip eden Petrolspor Teknik Direktörü Erdal Alpaslan, “Puan farkına ve sıralamaya çok fazla takılıp kalmıyoruz. Biz kendi futbolumuzu oynayacağız. Tek düşüncemiz sıradaki maç olan Niğdespor maçını kazanmaktır.” dedi.

‘ZİRVE YARIŞINI BIRAKMIYACAĞIZ’

Son maçın son düdüğüne kadar zirve yarışını bırakmayacaklarını belirten Alpaslan, "Üst sıralardaki takımlar ile puan farkımız kaç olursa olsun, biz Niğdespor’u mağlup etmek için çabalayacağız. Her maça 3 puan için çıkacağız. Puan farkına ve sıralamaya çok fazla takılıp kalmıyoruz. Futbol iki rakibin birbirini yenme çabası. Bizim, oyunu kaybetmemek üzerine kurup, çirkinleştirme gibi bir düşüncemiz yok. Karşımızda ki rakibin Niğde Belediyespor’un olduğunu ve gücünü biliyoruz. Bizim de kendi oyun anlayışımız, iyi futbolcularımız var. Kendi gücümüzü ortaya koyup, kendi futbolumuzu oynayacağız. Niğde Belediyespor maçından inşallah 3 puanla ayrılırız. Benim için rakiplerimizden ziyade, bizim neler yapabileceğimiz önemli. Ligde kalan tüm maçlarımızda aynı ciddiyetle sahaya çıkacağız " dedi.

SAKATLIKLAR DÜŞÜNDÜRÜYOR

Adliyespor maçı öncesi sakatlanan kaleci Süleyman’ın tedavisi sürerken, Tolga yıldız ve Taner Arı’nın da sakatlığı devam ettiği bildirildi.Üç futbolcunun sakatlığının maç saatine kadar netleşeceğini belirten Petrolspor yöneticileri, forma giyecek her oyuncunun kendileri için değerli olduğunu belirttiler. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete