SPOR

PETROLSPOR-OSMANİYESPOR KARŞI KARŞIYA

Medicalpark Petrolspor, Pazar Günü kendi saha ve seyircisi önünde Osmaniyespor ile karşılaşacak.

PETROLSPOR-OSMANİYESPOR KARŞI KARŞIYA
18-10-2019 19:36
Google News

Görevden ayrılan Teknik Direktör Tarık Yurttaş’ın yerine takımı Sportif Direktör İlhan Erken maça hazırlıyor. Dün takımla ilk idmanını yapan Erken “Yönetimde yaşanan sıkıntılara bakmaksızın çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizler profesyonelleriniz her maç için çalışmalarımızı yapıp 3 puan için sahaya çıkıyoruz. Petrolspor için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayız. Takımımız için var gücümüzle çalışıyoruz. Yarın kendi sahamızda karşılaşacağımız Osmaniyespor maçına puan veya puanlar için çıkacağız. Rakip ligin güçlü ekiplerinden genç ve güçlü bir kadrosu var gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. 3 puan almak için 90 dakika mücadele edeceğiz” dedi.
TARAFTARLAR BİZİ DESTEKLESİN
Osmaniyespor karşısından her zamankinden çok taraftar desteklerine ihtiyaçlarının olduğunu belirten sportif direktör İlhan Erken, ‘Hafta içi yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen taraftarların Petrolspor için taraftarların gelip takımlarına sahip çıkması lazım. Taraftar desteğini arkamıza alırsak maçı kolay alacağımıza inanıyorum” dedi
HAKEM TRİOSU AÇIKLANDI
Medicalpark Batman Petrolspor - Osmaniyespor karşılaşmasını Balıkesir Bölgesi Hakemlerinden Oğuzhan Çakır yönetecek. Yardımcılıklarını Mutlu Çiğdem ve Kader Beyaz yapacak. Dördüncü Hakem ise Göksü Furkan Güngör olacak. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete