SPOR

PETROLSPOR OYNADI, ÇATALCASPOR DİRENDİ! 0-0

Spor Toto 3. Lig’de prestij maçlarına çıkan Petrolspor, kendi saha ve seyircisi önünde Çatalcaspor ile 0–0 berabere kaldı.

PETROLSPOR OYNADI, ÇATALCASPOR DİRENDİ! 0-0
02-04-2017 20:26
Google News

HAKEMLER: Yakup Bakır* Özcan Genel* Aykut Küçük**  

PETROSPOR: Ahmet Taş**, Mehmet Eksik**, Ensar Çetinkaya***, Halil Aşut***, Ramazan Kaya**, Atilla Erel***, Tolga Yıldız***, Mustafa Aydoğdu***, Ramazan Özkabak**, Veysel Kılıç*** (Dk. 85 Müslüm Taşlık?) Serhan Yılmaz** (Dk. 70 Serhat Özyılmaz**)

ÇATALCASPOR: Doğan Özcan***, Eyüpcan Delibalta**, Oğuzhan Yıldız**, Mehmet Kahvecioğlu**, Gökhan Günel**, Sadık Arda Yılmaztürk**, Sertaç Gökaltın***, Serkan Urgancı* (Dk. 64 Mikail***) Enes Erdal İç** (Dk. 70 Hakan**), Recep Akkemik* (Dk. 79 Gökhan**), Murat Yılmaz***      

 

Ligde prestij maçlarına çıkan Petrolspor Play-Off mücadelesi veren Çatalcaspor ile 0-0 berabere kaldı. Oyuna hızlı başlayan Petrolspor rakibine oyunda üstünlük kurmazsına rağmen skorda üstün olamadı. İlk yarıda 2 net gollük pozisyondan yararlanamayan Petrolspor rakibine pozisyon vermedi. Ve İlk yarı golsüz neticelendi.

ÇATALCASPOR ZAMANA OYNADI

İkinci yarıda da daha iyi oynayan Petrolspor yakaladığı pozisyonları değerlendiremezken, Çatalcaspor ise zamana oynayıp, 1 puana razı oldu. Mustafa, Serhan, Ramazan Özkabak ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Rakip Çatalcasporlu futbolcular ise zamandan çalmak için sakatlık numarasıyla yerden kalkmadılar. Hakem triyosunun kötü yönettiği maçta Mustafanın girdiği pozisyonda net penaltı varken, orta hakem devam düdüğünü çaldı.

90. dakikada kadar mücadelesini bırakmayan Petrolspor 1 puanı hanesine yazdırırken, iyi oyunu alkışlandı. Petrolspor bu hafta sonu Kemerspor ile deplasmanda karşılaşacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete