SPOR

PETROLSPOR, PALANDÖKEN’DE GÜÇ DEPOLUYOR

Petrolspor Futbol Direktörü Tarık Yurttaş, yeni sezonu’na günde 2 antrenman yaparak hazırlandıklarını, Palandöken Yaylası’ndaki ortamın takımına katkı sağlayacağını söyledi.

PETROLSPOR, PALANDÖKEN’DE GÜÇ DEPOLUYOR
31-07-2017 19:24
Google News

Palandöken Polat Otel’de çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Teknik patron Yurttaş, 12 gün sürecek Erzurum kampında güç toplayacaklarını belirtti.

3 HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

Ligin ilk maçına kadar kadroyu tamamlamayı hedeflediklerine işaret eden Tarık Yurttaş, Palandöken kampı ile ilgili “Kampta 2 günümüz geçti. Çalışma ortamı ve havanın sıcaklığı çok iyi. Güzel bir kamp ortam. Çift antrenmanla günü geçiriyoruz. Lige en kısa zamanda hazır hale gelmeye çalışıyoruz. 3–7 ve 10 Temmuz’da 3 hazırlık maçı yapacağız” dedi.

TRNASFER GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Kamp dönemi içerisinde 3 hazırlık maçında eksiklikleri tespit edip, mevkilere göre transfer yapacaklarını belirten Yurttaş “1 forvet, 1 orta saha, 1 stoper ve 1 kaleci olmak üzere 4 transfer yapmayı düşünüyoruz. Bu kararı hazırlık maçlarından sonra vereceğiz. Transferde acele etmiyoruz. İyi oyuncular, hem bize katkı sağlayacak hem de takımıza. Hem kişilik olarak takımıza uyacak hemde oyuncu olarak bize katkı sağlayacak oyuncuları kadromuza katacağız. Çok fazla acele etmiyoruz. En kısa zamanda bize katkı sağlayacak oyuncuları takımımıza kazandırırız” dedi. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete