SPOR

PETROLSPOR PERFORMANSI ÇILDIRTTI

İstanbulspor’a karşı alınan ağır yenilginin ardından Play-Off’a kalma şansını zora sokan Petrolspor’da yönetim kurulu dün toplandı.

PETROLSPOR PERFORMANSI ÇILDIRTTI
23-02-2015 16:46
Google News

İstanbulspor’a 1-0 mağlup olan Kırmızı-Beyazlılar, kritik haftalar öncesi çok önemli 3 puanı İstanbulspor’a hediye ederken, üst sıralara çıkma şansını kullanamadı.

6 maçtır yenilmezlik unvanını İstanbulspor karşısında aldığı mağlubiyet ile kapatan Petrolspor’da İstanbulspor karşısında ortaya sunulan oyun futbolseverler tarafından beğenilmezken, futbolcuların performansı taraftarları çıldırttı. Yönetim kurul İstanbulspor mağlubiyetinin nedenlerini araştırırken, teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda kararlar alacak.

"GEREKİRSE HAKEMİ DE YENECEKSİNİZ"

Petrolspor taraftarları İstanbulspor karşısında ortaya konulan oyundan ve mücadeleden hiç memnun olmazken, hakemin yanlı ve haksız kararlar verdiğinin altını çizdiler. İstanbulspor maçı sonrası gazetemize görüşlerini bildiren taraftarlar, “Bu tür maçlarda gerekirse hakeminde yenilmezi gerekir. Tamam, takım olarak fazla pozisyon bulamadık; Ama futbolcuların performansları çok kötüydü. Kırıkhanspor karşısında ortaya konulan oyundan eser yoktu. Sahada 3 pas yapamayan ve taktiksel olarak hiçbir şey yapmadan koşan 11 adam vardı. 90 dakika boyunca kaleciye 28 defa geri pası verilirse maçın sonucunun bu olacağı belliydi. Kenar yönetim hiçbir şey yapmadan sadece maçı izlemekle yetindi. Acilen petrolspor yönetiminin ve teknik heyetin radikal kararlar alarak, İstanbulspor mağlubiyetinin telafisini yapmaları gerekir.” Şeklinde konuştular.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete