SPOR

PETROLSPOR PLAY-OFF’A KİLİTLENDİ

TFF 3. Lig 1. Gurupta mücadele eden Batman Petrolspor, ligin bitimine 13 hafta kalması üzerine Play-Off’a kalabilmek için çalışmalarını hızlandırdı.

PETROLSPOR PLAY-OFF’A KİLİTLENDİ
12-02-2018 21:00
Google News

Son iki haftada puan kayıpları yaşayan Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, ligin geri kalan maçlarında başarılı sonuçlar alarak Play-Off’a kalmak istiyor. Puan kayıplarına tahammüllü kalamayan Petrolspor, her maça final gözüyle bakmaya başladı. Çarşamba günü Erzin Belediye Sporu konuk edecek olan temsilcimiz, TP tesislerinde çalışmalarına başladı. Günde çift idmana çıkan Petrolspor, ligin alt sıralarında bulunan rakibinden 3 puan almak istiyor.

“HER MAÇA FİNAL GÖZÜYLE BAKIYORUZ”

Erzin Belediyespor müsabakasından 3 puanla ayrılmak istedikleri belirten Petrolspor As Başkanı ve Basın Sözcüsü Fatih Ceylan, “son iki haftada üzerimizde kara bulutlar geziyor. Play-Off yolunda tahammül edemediğimiz kayıplar yaşadık. Bundan sonra 13 final havasında maçımız kaldı. Bu maçlara en iyi şekilde hazırlanıp Play-Off’a kalmak istiyoruz. Bu hafta Çarşamba günü de ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen Erzin Belediyespor’u konuk edeceğiz. Bu maç zorlu geçecek. Bizde çalışmalarımızı o yönde yapıp rakibimizden 3 puan almak için sahaya çıkacağız” dedi. (İdris Ekinci)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete