SPOR

PETROLSPOR, POTADA KAÇAN GALİBİYETE YANIYOR

PETROLSPOR, POTADA KAÇAN GALİBİYETE YANIYOR

PETROLSPOR, POTADA KAÇAN GALİBİYETE YANIYOR
04-11-2014 20:17
Google News

3. lig 1.grupta yer alan Petrolspor Basketbol takımının, hafta sonu Atatürk kapalı spor salonunda Edirnespor ile yaptığı karşılaşmada Edirnespora 62'e 63 sayı ile mağlup olması moralleri bozdu.

Edirne spor karşısında iyi oynamalarına rağmen bazı hatalardan dolayı istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirten Petrolspor Basketbol Takımı Antrenörü Aydın Demirboğa “Lig uzun bir maratondur her sporcunun iyi ve kötü günü vardır. Edirne spor karşısında 1 fark ile mağlup olmanın üzüntüsü içerisindeyiz sporcu arkadaşlarıma inancım sonsuzdur. Edirne spor karşılaşmasından kendimize ders çıkarıp daha çok çalışarak ligde arzu ettiğimiz yere geleceğiz” dedi.

BANDIRMA’YA HAZIRLANIYOR

Haftayı Edirne mağlubiyetiyle kapatan Petrolspor Basketbol Takımı, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Balıkesir Bandırma Kırmızı Gelişimspor karşılaşmasının hazırlıklarına TPAO kapalı spor salonunda başladı.

Yapılan çalışmalarda sporcuların çalışma isteği, teknik heyeti oldukça sevindirdi. Petrolspor Salon Sporlar Sorumlusu Mustafa Demir “Geçtiğimiz hafta sonu Atatürk Kapalı Spor Salonunda Edirnespor ile oynadığımız karşılaşmada arzu ettiğimiz oyunu sahaya yansıtmamıza rağmen Batmanlı sporseverlerin desteği ile ilk 2 periyotta 14 sayılık farkı kapatmasını bildik. Maalesef kazandığımız serbest atışları iyi kullanamadık. Bizim için Edirne spor karşılaşması geride kalmıştır. Edirne’ye centilmenliğin en güzel örneğini gösterdik. Önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Balıkesir Bandırma kırmızı gelişim spor karşılaşmasını güzel bir oyun ile kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete