SPOR

PETROLSPOR, PUANLA TANIŞTI

Spor Toto 3. lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Petrolspor, deplasmanda Kemerspor ile 1–1 berabere kalarak ilk puanını aldı.

PETROLSPOR, PUANLA TANIŞTI
17-09-2017 21:59
Google News

Lige istediği gibi başlamayan Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz, Akdeniz Üniversitesi Stadyumunda ligin güçlü ekiplerinden Kemerspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.  Karşılaşma boyunca rakip kaleye atak düzenleyen Petrolspor, müsabakanın 42. dakikasında Halil Aşut’un bulduğu gol ile deplasmanda rakibi karşısında 1–0 üstünlük elde etti. İlkyarının geri kalan süresinde başka gol sesi çıkmazken, temsilcimiz ilkyarıyı 1–0 üstünlükle tamamladı.

İKİNCİ YARIDA RAKİP SERTLEŞTİ

Soyunma odasına üstün taraf olarak giden Petrolspor, mücadelenin ikinci yarısında da aynı kadroyla sahaya çıktı. İlkyarıda olduğu gibi ikinci yarıyda da gol bulmak isteyen Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz rakibin sert oyunuyla baş etmeye çalıştı. İkinci yarıda sertleşen oyunda karşılaşmanın hakemi tarafından 6 Kemersporlu futbolcu, sarı kart ile cezalandırıldı. Mücadelenin 61. dakikasında ise rakip takım oyuncusu Lokman Erdoğan’ın bulduğu gol ile eşitlik sağlandı. Karşılaşmanın geri kalan süresinde başka gol olmazken Petrolspor, ligin 3 haftasında güçlü rakibi karşısında 3 puanı kıl payı kaçırarak evine 1 puanla döndü. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete