SPOR

PETROLSPOR, RAHAT NEFES ALDI

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta kendi sahasında Tavşanlı Linyitspor’u 2-0 mağlup olan Petrolspor, rahat bir nefes aldı.

PETROLSPOR, RAHAT NEFES ALDI
07-12-2015 19:09
Google News

Petrolspor teknik direktörü Cengiz Seçsev, galibiyeti hak edecek futbol oynadıklarını belirterek, "Ligde sıkıntılı günler yaşıyorduk. Bizim için çok önemli galibiyet elde ettik. Bu galibiyet ile biraz rahatladık" dedi.

 Karşılaşmanın ilk yarısında temkinli bir oyun sergilediklerini, belirten Teknik direktör Seçsev, şunları söyledi: "Mutlak puan almamız gerektiğinin bilincindeydik. Karşılaşmanın ilk yarısında yakaladığımız pozisyonları cömertçe harcamamız her ne kadar moralimizi bozmuş olsa da hedefimizden şaşmamalıydık ve öyle de yaptık. Müsabakanın ikinci yarısında oyun kontrolünü elimize alarak oynadık. Peş peşe bulduğumuz gollerle öne geçmeyi başardık. Gollerimizin ardından baskılı oyunumuzu da devam ettirdik. Başarılı da olduk. Bizim için önemli olan kritik virajda en avantajlı skoru elde etmekti ve başarılı da olduk."

Tavşanlı Linyitspor karşısında alınan 3 puan ile kırmızı çizgiden biraz uzaklaştıklarını fakat moral açısından önemli bir aşama kaydettiklerini anlatan Teknik patron Seçsev, galibiyetten ötürü futbolcuları kutladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete