SPOR

PETROLSPOR RİZE’YE GİTTİ

Pazarspor – Petrolspor maçı yarın... 3. lig temsilcimiz Petrolspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Pazarspor maçı için Rize’ye gitti.

PETROLSPOR RİZE’YE GİTTİ
30-09-2016 18:49
Google News

Karayolu ile dün sabah saatlerinde yola çıkan Kırmızı-Beyazlı ekipte akşam saatlerinde Rize’de kampa girdi. Kafilede 28 kişinin bulunduğunu belirten Teknik menajer Metin Şimşek, Pazarspor deplasmanınından mutlak surette puan veya punalarla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

TEK HANDİKAP YAĞMUR

Pazarspor’un puan cetvelinde alt sıralarda bulunması kimseyi yanılmamasını belirten Petrolspor teknik direktörü Tarık Yurttaş, “Pazarspor genç ve çok koşan bir ekip, tecrübeli bir kadrosu var. Ama biz takım olarak onlardan daha iyiyiz. Tecrübeli bir kadromuz var. Takımımız deplasman maçlarına daha iyi motive olduğu gibi, daha iyi sahada mücadele ediyor. Bodrumspor maçında kaybettiğimiz 3 puanın telafisini bu maçta yapmak istiyoruz. Pazarspor maçında tek handikabımız yağmur yağması. Saha zeminini ıslak olması işimizi zorlaştıracak. Ama yinede takımıma ve futbolcularıma güveniyorum. 3 puanı alıp Batman’a döneceğiz.” Dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete