SPOR

PETROLSPOR RÖVANŞI ALAMADI : 1-1

PETROLSPOR RÖVANŞI ALAMADI : 1-1

PETROLSPOR RÖVANŞI ALAMADI : 1-1
01-02-2015 19:06
Google News

İzmir deplasmanında Tirespor ile karşılaşan Petrolspor 1 puan alabildi.

 

HAKEMLER : Volkan Şeker*** Şener İnan*** İhsan Armağan Gül***

TİRE 1922 : Cihan Topaloğlu** Alparslan Çapar*** Anıl Özönerli*** Taha Evke*** Mehmet Çiloğlan** Mustafa Sevim** Feyyaz Yaşar*** Mert Hakan Yandaş*** Berkant İstanbul**  Özcan Polat*** İlhan Faruk Güler**  

PETROLSPOR : Süleyman Kasap*** Hüseyin Rüzgar** Metin Peker*** Taner Arı**    ** Can Morgül*** Sebahattin Usta** Tolga Yıldız** Gökhan Karali*** Eser Akbaş** Reha Kurt*** Murat Kürüm**  

GOLLER : Dk. 35 Reha Kurt, Dk. 46 Mert Hakan Yandaş

Ligin ikinci devresine Zonguldak Kömürspor galibiyeti ile başlayan Petrolspor İzmir deplasmanında Tirespor ile 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmayı Başkan Aydın Gülmez, asbaşkan Adnan Baran ile birlikte izledi. Karşılanmaya hızlı başlayan taraf Petrolspor oldu. Baskılı oyunun semeresini 35. dakikada Reha Kurt’un attığı golle alan Petrolspor ilk yarısı 1-0 önde kapattı.

SÜLEYMAN PENALTI KURTARDI

Karşılaşmanın 2. yarısına bu sefer Tirespor hızlı başladı. 46. dakikada Mert Hakan Yandaş skorda eşitliği sağlayan golü kaydetti. 1-1. Petrolspor skorda terrar üstünlüğü eline geçirmeye çalışırken, kalesinde tehlikeli pozisyonlar vermeye başladı. 65. ve 73. dakikalarda Tirespor mutlak gollerden faydalanamazken, Petrolspor kontrataktan 2. golü aradı. Karşılanmanın 80. dakikadasın da Tirespor penaltı kazandı. Atışı kurtaran Süleyman Petrolspor’un 1 puan almasını sağladı. Kalan dakikalarda her iki takımda son vuruşlarda başarı sağlayamazken karşılaşma 1-1 neticelendi. Petrolspor İzmir’den aldığı beraberlikle puanını 24’e yükseltirken, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde grubun güçlü takımlarından Kırıkhanspor ile karşılaşacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete