SPOR

PETROLSPOR ŞANSSIZLIĞI KIRMAK İSTİYOR

3. lig temsilcimiz Petrolspor, son haftalarda aldığı başarısız sonuçlara bir son vermek istiyor.

PETROLSPOR ŞANSSIZLIĞI KIRMAK İSTİYOR
08-02-2021 19:00
Google News


Kırmızı-beyazlılar, 12 haftadır galip gelemediği için ve 7 haftadır gol atamadığı için  Erokspor maçına sıkı bir şekilde hazırlanıyor.
Perşembe günü saat 13.00’te sahasında İstanbul Erokspor’u konuk edecek kırmızı-beyazlılar, sahasında rakibini mağlup ederek son haftalardaki şanssızlığını kırmak istiyor.
Devre arasında Teknik direktör değişikliği ile birlikte 10 futbolcuyu renklerine bağlayan Petrolspor, Erokspor maçına TPAO tesislerinde hazırlanıyor. Teknik direktör Bülent Demirkanlı nezaretinde çalışan takımda futbolcuların bir hayli istekli ve hırslı oldukları gözlendi. Erokspor maçının dönüm maçı olduğunu belirten Petrolspor taraftarları bu maçın kazanılmaması halinde Petrolspor’u zor günler beklediğini belirttiler. 

DESTEK ZAMANI
Takıma moral ve motive vermek için bir dizi etkinlik hazırladıklarını belirten Yarasalar taraftar gurubu, “Erokspor maçını kazanılması için taraftarlar olarak elimizden geleni yapacağız. Bu maçın kazanılmaması için hiçbir neden bulamayız. Herkes görevini yapacak ve son sözü sahada futbolcular söyleyecek. Her zaman olduğu gibi şimdide Petrolspor’a tam desteğimizi vereceğiz.” Dediler. 

SERCAN TÜRKERİ’DEN İYİ HABER
Erbaaspor maçından sonra sakatlanan ve çapraz bağlarının koptuğu teşhisi konulan Sercan Türkeri’nin Kayseride yapılan teşhisten sonra Çapraz bağlarının kopmadığı idmanlara başlayabileceği söylendi. Sercan Türkeri Batman’a gelerek takım ile birlikte idmanlara başladı.  

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete