SPOR

PETROLSPOR ŞEKERSPOR HAZIRLIKLARIN BAŞLADI

PETROLSPOR ŞEKERSPOR HAZIRLIKLARIN BAŞLADI

PETROLSPOR ŞEKERSPOR HAZIRLIKLARIN BAŞLADI
27-10-2014 20:30
Google News

Niğdespor ile Çatalcaspor’u mağlup edip, Tuzla deplasmanından 1 puanla dönen Petrolspor bu hafta sonu oynuyacağı Tutap Şekerspor hazırlıklarına başladı.

Kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Tutaş Şekerspor hazırlıklarına TPAO tesislerinde başlayan Kırmızı-beyazlı ekipte moraller yerinde. Teknik direktör Erdal Alpaslan nezaretinde yapılan idmana tüm futbolcular katılırken, Tuzlaspor karşısında kaybedilen 2 puanın telafisi için Tutap Şekerspor maçına sıkı bir şekilde hazırlanıyorlar.

Teknik direktör Erdal Alpaslan’ın göreve gelmesiyle başarılı sonuçlar alan Petrolspor başarılı kalıcı kılmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

REHAVETE KAPILMAK YOK

Lige kötü bir başlangıç yaptıklarını bundan sonra puan kayıplarına tahammüllerinin ve kredilerinin olmadığını belirten Petrolspor 2. başkanı Hayrettin Gülmez, “Teknik direktör değişikliği ile oynadığımız üç maçtan 7 puan alarak moral bulduk. Sezon başında kaybettiğimiz puanlardan dolayı ne puan kaybına tahammülümüz var nede kredimiz var. Biz kulüp olarak hedefi olan bir takımımız. Hedefimize ulaşmak için her maçı final havasında görüyoruz. Rakibimizin durumu bizi hiç ilgilendirmiyor. Onlarda zor günler geçiriyor. Tutaş Şekerspor’u yenip yolumuza devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?