SPOR

PETROLSPOR, ŞEKERSPOR MAÇI YARIN

PETROLSPOR, ŞEKERSPOR MAÇI YARIN

PETROLSPOR, ŞEKERSPOR MAÇI YARIN
31-10-2014 18:45
Google News

Petrolspor, Spor Toto 3’üncü ligin 10’uncu haftasında kendi sahasında Şekerspor takımıyla oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayıp, kampa girdi. 

TPAO Tesisleri’nde teknik direktör Erdal Alpaslan nezaretinde hazırlıklarını yapan Petrolspor da, antrenmanda futbolcuların bir hayli hırslı ve istekli oldukları gözlendi.

Teknik direktör Erdal Alpaslan nezaretinde Petrolspor oynadğğı 3 karşılaşmadan 2. sini kazanıp, 1 maçta ise berabere kaldı. 

İkinci lig hedefine ulaşmak için içeride veya dışarıda oynanacak bütün maçlara kazanmak için çıktıklarını belirten Teknik direktör Erdal Alpaslan, Birkaç maç kazanıldığı takdirde üst sıralardaki yerlerini alacaklarını, bu grupta her takımı yenebilecek güçte olduklarını lider tkım ile aramızdaki puan farkını kapatabilecek güce sahip olduklarını, bu farkı ilerleyen haftalarda kapatacaklarına inandığını söyledi.

“YÜKSELİŞİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Petrolspor’un Teknik Direktörü Erdal Alpaslan ‘’Yükselişimizi, bu hafta sonu sahamızdaki Şekerspor müsabakasında da sürdürmek istiyoruz’’ dedi.

Teknik sorumlu Alpaslan son üç maçta iyi bir çıkış yakaladıklarını söylerken,  Taraftarlardan takıma daha fazla destek istedi. Alpaslan, “Yükselişimizi, bu hafta sonu sahamızdaki Şekerspor müsabakasında da sürdürmek istiyoruz. Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak sahadan 3 puanlarla ayrılacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete