SPOR

PETROLSPOR SERİ PEŞİNDE

3. lig 3. grupta mücadele eden Petrolspor, 13 maçlık galibiyet hasretine Pazar günü Elazığ Karakoçanspor’u 4-2 mağlup ederek son verdi.

PETROLSPOR SERİ PEŞİNDE
22-02-2021 19:07
Google News

 

Karakoçanspor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Kırımızı-Beyazlı ekip, ilk yarıda atılan 2 gol ile devreyi üstün kapatırken, karşılaşmanın 2. yarısı karşılıklı ataklar şeklinde geçti. 58. Dakikada Umut Aslan kendisinin 2. Takımının 3. Golünü kaydedince Petrolspor skoru koruma adına geri çekildi. Bunu fırsat bilen Elazığ Karakoçanspor’un atakları sıklaştı. Arka arkaya 2 gol bulan Karakoçanspor defansta açıklar vermeye başladı. 90. Dakikada sahanın en iyisi Nezir Özer skoru belirleyen golü Penaltıdan attı. Ve karşılaşma 4-2 Petrolspor’un üstünlüğü ile bitti. 

GALİBİYET HASRETİ SON BULDU
Bir maç eksiği ile 22 puanda bulunan Petrolspor, Perşembe günü deplasmanda Yalovaspor ile karşılaşacak. Küme düşme hattında bulunan ve devre arasında yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Yalovaspor’un güçlü bir ekip olduğunu belirten Petrolspor kulüp başkanı Abdulvahap Akbaş, “Haftalardır galip gelemediğimiz gibi gol da atamıyorduk. Bu şansızlığımızı Karakoçanspor karşısında kırdık.  Bizim takım bu grupta her takımı yenebilecek güce sahiptir. Tek eksiğimiz motivasyondu. Bunu da sağladığımıza inanıyorum. İlk hedefimiz deplasmanda karşılayacağımız Yalovaspor’dan puan veya puanlar almak ve evimizde oynayacağımız Cizrespor’u yenerek seri yakalamaktır. Galibiyet serisi ile korkulu rüyalar görmekten kurtulacağız.” Dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete