SPOR

PETROLSPOR SEZONU KAPATTI!...

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ve istenilen başarıyı yakalayamayan Petrolspor son 5 maçına prestij amaçlı çıktı.

PETROLSPOR SEZONU KAPATTI!...
05-05-2015 21:00
Google News

Ligin son maçı olan Akçaebatspor’un ligden çekilmesi nedeniyle haftayı maç yapmadan geçirecek olan Petolspor, ligde oynadığı 34 maçtan 44 puan toplarken, kalesinde 41 gol görürken, rakip kaleleri 40 gol atabildi.

ŞANSIZ SEZON GEÇİRDİK

Sezonu istenilen seviyede çok istemelerine rağmen bitiremediklerini belirten Petrolspor yöneticileri, “Şansız bir sezon geçirdik. Başkanımız Aydın Gülmez’in ve yönetimin çok istemelerine rağmen Petrolspor’u bir üst lige çıkaramadık. Futbolda olmayınca olmuyor. Petrolspor ve Batman’ın ismini üst seviyeye taşımak en büyük arzumuzdu. Başarılı olamadığımız için öncelikle taraftarlarımızdan ve sporseverlerden özür dileriz.” Dediler.

15 GÜNLÜK ARA

Yeni sezon hazırlıklarına 15 gün sonra başlayacaklarını belirten Petrolspor yöneticileri, “15 günlük aradan sonra yeni sezon için çalışmalara başlayacağız. Öncelikle yeni teknik direktörümüzü belirleyeceğiz. Daha sonra iç transferde anlaşmak istediğimiz futbolcularımızı bünyemizde tutacağız. Başkanımızın Aydın Gülmez’in talimatları doğrultusunda hareket edeceğiz.” Şeklinde konuştular. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete