SPOR

PETROLSPOR, SİDE’DE GÜÇ DEPOLUYOR

Devre arası kampı için Antalya’nın Side İlçesine giden Batman Petrolspor, 10 gün sürecek kampla programının 2. gününü geride bıraktı.

PETROLSPOR, SİDE’DE GÜÇ DEPOLUYOR
04-01-2019 17:55
Google News

8 FUTBOLCU KULÜPTEN AYRILDI

10 günlük kamp programının 2. günü geride bırakan Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, günde çift idmanlar lige verilen arayı değerlendiriyor. Kaleci ve Orta saha arayışının sürdüğü Petrolspor’da hareketli saatler yaşandı. Kendi istekleri doğrultusundan takımdan ayrılma kararı alan Kaleci Süleyman Kasap, Hasan Ahmet Sarı, Nurullah Dağaşan, Bedri Evren, Erhan Kurt, Burak Sarı, Ali Kuleli ve Emre Bayram’ın kulüple ilişikleri kesilirken, renklerine bağladıkları 4 futbolcu kampa katılıp, çalışmalara başladılar.

3 HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

Kamp programının 2. günü takımda olup bitenleri değerlendiren Petrolspor As Başkanı Tekin İnci, “Her sezon Limak otelde yaptığımız kamp maalesef yoğunluk nedeniyle bu sezon yapamıyoruz. 10 gün sürecek programda ilk hazırlık maçımızı bal liginde oynayan bir takımla yapacağız. Daha sonra 2 hazırlık maçı yapıp, Batman’a döneceğiz.” Dedi.

KAMPTA 25 FUTBOLCU BULUNUYOR

Takımdan ayrılan ve yeni katılan futbolcular ile birlikte kampta 25 futbolcunun bulunduğunu belirten As Başkan Tekin İnci, “Aramıza yeni katılan 4 oyuncu takımımıza çauk uyum sağladı. Bir alternatif kaleci bulmamız halinde transfer dosyamızı kapatacağız. Mevcut takımımıza güveniyoruz. Bu takım ile play-off’a kalacağımıza inanıyoruz.” Şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete