SPOR

PETROLSPOR-SİLİVRİSPOR KARŞI KARŞIYA…

Hedef 3 puan

PETROLSPOR-SİLİVRİSPOR KARŞI KARŞIYA…
24-01-2019 17:21
Google News

3. lig temsilcimiz Petrolspor, Ligin 2. yarısının 2. haftasında sahasında Silivrispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını, yarın yapacağı ter idmanı ile tamamlayacak.

İdmanlar, TP tesislerinde teknik heyet yönetiminde koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. 3 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Çift kale maçla devam eden antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

TARAFTARA ÇAĞRI

Kırmızı-Beyazlı Kulübün As Başkanı Tekin İnci, önemli bir maça çıkacaklarını ve mutlak surette 3 puan almak istediklerini söyledi. Petrolspor taraftarlarına çağrıda bulunan İnci “Pazar günü tüm seyircimizi stadımıza bekliyoruz. Batman’ın tek profesyonel takımı Petrolspor’un, taraftar desteğine ihtiyacı var. Taraftarıyla, futbolcusuyla, yöneticisiyle, hocasıyla el ele verip, hep birlikte başaracağız. Daha önce bunları aşmış bir camiayız. Bunu yapabilecek futbolcu grubuna sahibiz” dedi.

BEDİRHAN VE EMRECAN YOK

Sezonun en önemli maçına çıkacaklarını belirten İnci, “Formunun zirvesinde Bedirhan Çelik ve Emrecan kart cezalısı Sakatlıkları devam eden Halil Aşut, Emrah ve Abdurahman da Silivri maçında sahada olamayacak. Bu eksiklikleri giderecek kadroya sahibiz. Sahaya çıkacak futbolcularımıza güvenimiz tamdır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete