SPOR

PETROLSPOR, SON PROVADA YENİLDİ

Cumartesi günü Diyarbakır’da yapılan hazırlık maçında Petrolspor 2. Ligde mücadele eden Amedspor’a 4-3 mağlup oldu.

PETROLSPOR, SON PROVADA YENİLDİ
29-08-2021 11:31
BATMAN
Google News

Diyarbakır'da Amedspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen kırmızı beyazlı ekibimiz, gol düellosu şeklinde geçen maçtan 4-3 mağlup ayrıldı. Dört penaltının kullanıldığı maçta gollerimizi Aykut Çift (2) ve Akın Akman atarken, ev sahibi Amedspor’da eski futbolcumuz Mehmet Alaeddinoğlu hatrick yaptı. Diğer golü Okan Deniz kaydetti.

HAFTASONU LİG MAÇI VAR

Petrolspor, Cumartesi günü oynanacak lig maçı için TPAO tesislerinde hazırlıklarına başlayacak. Bursa Yıldımıspor ile Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacak olan Petrolspor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

KURBAN KESTİLER

Petrolspor yönetimi, yeni sezonun kazasız, belasız ve sakatlıksız geçmesi temennisi ile Amedspor maçı öncesi tesislerde kurban keserek sezonu açtı. Maç sonrası bir günü izinli geçiren takım, bugünden itibaren TPAO tesislerinde Bursa Yıldırımspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

FERHAT CANLI, ARTIK PETROLSPOR’DA

Batman Petrolspor, sol bek-orta saha mevkilerinde oynayan 24 yaşındaki Ferhat Canlı'yı renklerine bağladı. Petrolspor yönetimi, anlaşmaya vardığı 3 futbolcuyu bugün açıklayacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete