SPOR

PETROLSPOR SON SINAVINA ÇIKIYOR

2020-2021 sezonunda 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Petrolspor, ligin son maçında deplasmanda Cumartesi günü Osmaniyespor ile karşılaşacak.

PETROLSPOR SON SINAVINA ÇIKIYOR
29-04-2021 15:20
Google News

Ligin 2. Yarısında aldığı sonuçlarla ligde kalmayı garantileyen Petrolspor, ligin son maçında Osmaniyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Osmaniyespor karşısında prestij maçına çıkacaklarını belirten Petrolspor Kulübü Başkanı Abdulvahap Akbaş “Zor bir sezon geçirdik. Kötü sonuçlar aldığımızda üzüldük, iyi sonuçlar aldığımızda sevindik. Ligin 2. Devresinde aldığımız başarılı sonuçlarla ligin bitimine 3 hafta kala ligde kalmayı garantiledik. Osmaniyespor karşısına prestij için çıkacağız. Bu maçta genç oyuncularımıza şans vereceğiz. Ligi mutlu sonla bitirmek istiyoruz” dedi.

GELECEK SOZONU DÜŞÜNÜYORUZ

Ligin son maçını oynadıktan sonra yönetim olarak Vali Hulusi Şahin ile görüşüp kulübün geleceği için önemli kararlar alacaklarını belirten Akbaş, “Son iki sezondur kulübümüz zor bir süreçten geçti. Batmanlıların ve sayın valimizin desteği ile kulübümüz iyi bir seviyeye geldi. Şu anda kulübümüzün prestiji üst seviyededir. Gelecek sezon Sayın valimiz ile birlikte yönetim kurul ile yapacağımız toplantı sonrasında fikir alış verişinde bulunup, gelecek sezonun hazırlıklarını çok önceden yapacağız” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete