SPOR

Petrolspor, stoper arıyor

TPAO Batman Petrolspor, Bedran’ı Mardinspor’a, Semih’i ise Siirtspor’a kiraladı.

Petrolspor, stoper arıyor
17-01-2024 15:00
18-01-2024 10:47
BATMAN
Google News

2023-2024 sezonunu şampiyon olarak bitirmek isteyen TPAO Batman Petrolspor’da stoper Recep’in Antalya kampında sakatlanmasıyla bir takviye daha geliyor. Stoper arayışlarını sürdüren Petrolspor, prensipte anlaşma sağladığı futbolcuyu yarın açıklayacak. Daha önce şampiyonluk yaşamış ve Petrolspor’da oynayan eski bir takım arkadaşına gelmesi beklenen bir transferin yarına kadar netlik kazanması bekleniyor. Her mevkide alternatifin olması için teknik heyetin elini güçlendiren kırmızı-beyazlı ekibin yöneticileri “Antalya kampında sakatlanan Recep’in yerine bir transferi bitirmek üzereyiz. Şampiyonluk yaşamış bir stoperi renklerimize kısa sürede katmak istiyoruz. Yarına kadar netleştirmek istiyoruz” dedi.

PETROLSPOR BATMAN’DA

Antalyada yapılan Devre arası kampını bitirdiklerini belirten yöneticiler “Takımımız Antalya’dan döndü ve izinler bitti. Takımımız çalışmalara çarşamba gününden itibaren başlandı. İki takım da hafta sonunu ‘bay’ geçireceği için Siirtspor ile özel bir hazırlık maçı yapabiliriz” dedi.

SEMİH VE BEDRAN GİTTİ

Kadrosunu güçlendiren TPAO Batman Petrolspor, genç oyuncularından Bedran’ı Mardinspor’a, Semih’i ise Siirtspor’a kiraladı. (Müslüm Ayaz/Batman Sonsöz Gazetesi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete