GÜNDEM

PETROLSPOR TARAFTARDAN DESTEK BEKLİYOR

Petrolspor bugün saat 15.30’da Çine Madranspor ile yapacağı maçta taraftarlardan büyük destek bekliyor.

PETROLSPOR TARAFTARDAN DESTEK BEKLİYOR
04-09-2015 19:32
Google News

TFF 3.Lig’de mücadele eden Petrolspor, kendi evinde oynayacağı Çine Madranspor müsabakasında, Başkan Aydın Gülmez, Batman halkının futbola olan düşkünlüğünü bildiklerini ve vatandaşlardan destek beklediklerini söyledi.
Başkan Aydın Gülmez, Çine Madranspor maçı öncesi yaptığı açıklamada şöyle konuştu; “Taraftarlarımızdan çok şey bekliyoruz. Destek olmaları konusunda, bu hafta sonu oynayacağımız Çine Madranspor maçı Cumartesi gününe denk gelmiyor, cumartesi de olsa Batman halkının futbola olan düşkünlüğünü biliyoruz. Bunu da tüm günlerde bize coşku katarak, destek olarak, 90. dakikaya kadar olan maçın bölümünde destek olmalarını bekliyoruz” dedi.
KÜFÜRE HAYIR
Taraftarlardan istekleri olduğunu belirten Başkan Gülmez “Mümkünse yanında oturan arkadaşına küfür etmemesi konusunda müdahale de bulunmalarını, rakip takıma ve hakeme karşı bir küfür veya taşkınlık şeklinde protesto etmemelerini rica ediyoruz. Bu konu da Futbol Federasyonunun da çok büyük önlemleri var. Küfür konusunda özellikle, taşkınlar konusunda kulübümüzün maddi ve manevi zarara uğratmamaları yönünde onlardan rica ediyorum. Tabi taraftarsız bu iş olmaz. Taraftar bu işin rengi, inşallah taraftarlarımızda desteği ile iyi başladığımız ligde bu hafta sonu da iyi bir sonuç alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete