SPOR

Petrolspor, taraftarının önünde

TPAO Batman Petrolspor, Cumartesi saat 19.00’da Silifke Belediyespor’u ağırlıyor. Kırmızı-Beyazlı ekipte futbolcular, taraftarın önüne çıkmayı sabırsızlıkla bekliyor.

Petrolspor, taraftarının önünde
22-09-2023 10:11
22-09-2023 10:13
BATMAN
Google News

FUTBOLCULARDAN TARAFTARA ÇAĞRI

3.lig. 2. Grupta 3. Hafta maçları Cumartesi günü oynanacak maçlarla devam edecek. Geçen hafta 1 puanla tanışan TPAO Batman Petrolspor, Cumartesi günü Silifke Belediyespor maçında 3 puanla tanışmak istiyor. Akşam maçına hazır olduklarını belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin futbolcuları; “Taraftarımızın önüne çıkmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Zor maç olacağının farkındayız. Ligde kolay maç yoktur. Maça taraftarımızın da desteğiyle baskıyla başlamak istiyoruz. Taraftarımıza 3 puan armağan etmek istiyoruz” dedi. 

TARAFTAR MAÇA HAZIR

Batmanlı futbolseverler, Cumartesi akşamı oynanacak TPAO Batman Petrolspor-Silifke Belediyespor karşılaşmasına hazır. Kazanmaktan başka bir sonuç düşünmediklerini belirten Batmanlı futbolseverler; “Batman Petrolsporumuzun kazanmaya ihtiyacı var. 90 dakika sadece takımımızı destekleyeceğiz. Saha da sonuç ne olursa olsun tribünlerde centilmenliği korumamız lazım. Bu sezon fair-play ödülünü yeniden almamız lazım. Sahaya hiçbir maçta bir şey atılmaması için herkesin dikkatli olması lazım” dedi.

(Müslüm Ayaz/Batman Sonsöz Gazetesi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete