SPOR

PETROLSPOR TAT VERMİYOR

Ligin 2. haftasında deplasmanda Silivrispor ile karşılaşan Petrolspor rakibine 1-0 mağlup oldu.

PETROLSPOR TAT VERMİYOR
09-09-2018 18:11
Google News

HAKEMLER : Ahmet Balkan** Turhan Akbaş** Sabri Öğe**

SİLİVRİSPOR : Burak Kapan*** Aytek Aşıkoğlu*** Vahit Yaşar*** Sertaç Gökaltın Çıkan** (Dk. 84 Kadir Bilimler**) Halil Uysal** Yunus Yaşar** Eray Karataş*** (Dk. 64 Metin İlhan**) Selçuk Çalışır*** Emre Usta**    Taner Gürsoy*** Muhammed Öztürk** (Dk. 77 Gökhan Demir**)

BATMAN PETROLSPOR :             Süleyman Kasap** Bedri Evren* Erhan Kurt* Celal Aras** Nurullah Dağaşan* (Dk. 63 Mustafa Emre Can**) Halil Aşut* Mehmet Bağlı** Mertcan Erdem** Burak Sarı** (Dk. 54 Burak Seres**) Samed Kartal** Emrah Metoğlu**

KIRMIZI KART : Dk. 90 Halil Aşut

Gol : Dk. 6 Eray Karataş

DEPLASMANDAN ELİ BOŞ DÖNDÜ

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Petrolspor 2. haftada çıktığı Silivrispor deplasmanından eli boş geldi.

Silivri’de oynanan karşılaşmaya İstanbul’da yaşayan Batmanlılar ilgi gösterdi. Oyuna hızlı başlayan taraf Silivrispor oldu. 6. dakikada kademe hatası yapan Kırmızı-Beyazlı Takım, kalesine gol gördü. Eray Karataş’ın attığı golle 1-0 öne geçen Silivrispor oyunu orta alana yığıp, Petrolspor’a pozisyon vermedi. İleride çoğalamayan Petrolspor, oyunda eşitliği sağlasa da skorda eşitliği bir türlü sağlayamadı. Ve devre Silivrispor’un 1–0 üstünlüğü ile neticelendi.

ÇABALAR YETMEDİ

Karşılaşmanın 2. yarısına tüm riskleri alarak başlayan Petrolspor, skoru eşitlemek için yaptığı mücadeleden sonuç alamadı. Sinirlerin gerildiği maçta Petrolsporlu 5 oyuncu sarı kart, Halil Aşut ise kırmızı kart gördü. Karşılaşma Silivrispor’un 1-0 üstünlüğü ile neticelenirken, Petrolspor 1 puanda kaldı. Kırmızı-Beyazlı Ekibimiz bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Gebzespor ile karşılaşacak. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete