SPOR

PETROLSPOR TELAFİ PEŞİNDE

Kendi saha ve seyircisi önünde Kemerspor’a hesapta olmayan puanlar kaybeden Kırmızı Beyazlılar, Silivrispor’u yenerek kötü günlere sünger çekip, yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

PETROLSPOR TELAFİ PEŞİNDE
01-12-2016 23:15
Google News

Ligde oynadığı son maçı kaybederek zirve yarışında yara alan Petrolspor’da, gözler Silivrispor maçına çevrildi. Petrolspor teknik direktörü Tarık Yurttaş, Silivrispor maçıyla birlikte önlerine yeni bir sayfa açmak istediklerini söyledi.

‘ŞANSIZLIĞIMIZI KIRACAĞIZ’

“Kemerspor maçında hesapta olmayan puan kaybettik” diyen Teknik patron Yurttaş, “Son haftaki şansızlığımızı Silivrispor maçında son verip, yeni bir çıkış başlatmak hedefindeyiz. Lig çok uzun bir maraton ve önümüzde daha çok maç var. Kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz. Bunu başaracak güce ve inanca fazlasıyla sahibiz” dedi.

‘HEDEF MUTLAK 3 PUAN’

Silivrispor karşılaşmasına 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını aktaran Yurttaş, “Bu sezon kendi sahamızda çok şansız puanlar kaybettik. Çok üzgünüz. Silivrispor maçını kazanarak taraftarlarımıza kendimizi affettirmek istiyoruz. Çok zorlu bir rakiple karşı karşıya geleceğiz. Silivrispor kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Ama Petrolspor olarak bizde iyi bir takımız. Oyuncularımıza güvenimiz tam. Bu önemli doksan dakikada rakibimizi Batman’dan eli boş gönderip, yeni bir seri başlatmaktan başka bir düşüncemiz yok” şeklinde konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete